Torsdag

Är hemma idag, mår inte så bra... Har inte så mycket att skriva om idag, men kan skriva lite om imorgon för kommer väl inte hinna blogga så mycket för jag kommer ha fullt upp hela dagen. Imorgon efter skolan så ska jag till överby , ska köpa skor och tights. Sen ska jag på kalas hos min mormor som fyller 65! Sen åker jag hem och fixar mig och sen blir det ut med brudarna! Vet inte riktigt vart vi ska vara än, det beror lite på vädret. Men om det inte ska regna så blir det kanske gamle dal eller något.:)

eenie meenie


nytt


Klänningen ska jag ha på skolavslutningen:)

Sick


Mår inte så bra idag så jag är inte i skolan. Igår var jag på edsborg. Usch har världens huvudvärk  och är jättetrött så jag orkar knappt skriva något..

Godmorgon

Skönt att vara ledig idag! Om ca 30 min ska jag dra till pappa för han ville kolla på moppen. Den går att köra, men styrlåset fungerar inte.. Ska hämta upp min bror på vägen , haha den kommer la gå i 20 .. nej men den axar sjukt dåligt. Igår kom jag upp i 75 iaf. pappa ska bjuda på käk också :):):)))


Söndag

Igår drog jag och Jennifer och hanna till gökboet med några och drack lite, sen drog vi vidare på fest, men hon som hade feste, hennes pappa kom hem så vi hann inte vara där länge.. Men vi drog ner mot stan och sen drog vi hem. Idag har jag varit på överby med mamma och Stefan. Jag och mamma har kollat på en ny tv sen har jag lagt undan ett par skor från din sko! Skulle egentligen börja göra uppsatsen idag men jag orkar verkligen inte. Ska bara ta det lugnt idag! Har nyss beställt låssatst till moppen för min bror ska laga den så det blir billigare än att lämna in den. Sedan har jag beställt trimrör och bromshandtag:d


Lördag

Vaknade kl 9 hos pappa. Åt frukost och gjorde iordning mig. Runt 11 åkte jag och pappa till siba för att lämna in min dator, så nu får jag andvända min gamla dator som suger.. Dessutom glömde jag ta ur minneskortet till kameran så den sitter i datorn som är inlämnad.. Gick in på Gina och köpte en klänning som jag tänker ha på skolavslutningen!:) Ikväll vet jag inte vad som händer... Tråååk


boring

orka inte skriva så mycket, är helt uttråkad och sur.. Var på överby med mela och frida förut , köpte en kofta och en tunika. NU ska jag dra till min pappa!

Härligt med fredag!

Då var det fredag igen! Sjukt hur tiden går fort, det är mindre än två månader kvar. Längtar sjukt mycket efter sommarlov. Idag är en tråkig skoldag.. menmen sen har man ju helg och det ska bli skönt. Efter skolan ska jag dra till överby och möta upp mela och frida. Måste köpa nytt puder och en vit tunika på gina. Ikväll har jag inget planerat får se vad som händer. Imorgon ska det bli fint väder, så jag och mela drar till göteborg på förmiddan och tar en fika och kanske går runt lite, sen på kvällen hoppas jag att det blir fest nånstans:)


telephone

Måste ha en ny mobil, och jag sitter här och kollar runt lite. Har kollat på massa olika men jag har fastnat för sony ericsson Aino! me like. Hoppas bara den är bra. Ska beställa om två veckor!
     Sony Ericsson U10i Aino Vit

Torsdag

Matte nationella gick väl sådär.. Men det kändes ändå okej. Efter matten hade vi lektion med pelle, sant eller falsk tävling, tjejerna mot killarna. Sedan lång lunch och sen livskunskap och vi satt bara och snacka hela lektionen. Rätt chill dag. Både jennifer och mela är sjuka idag och jag har inte lust att gå på aerobic själv så jag går en promenad till mormor istället!:)

seg

Är hur trött som helst, la mig i soffan direkt när jag kom hem och det känns som jag aldrig kommer orka gå upp. Usch, lång dag i skolan o allt, är helt slut. Fick också reda på att det kostar 3000 att laga min moped.. KUL. Jävla idioter som inte har egna grejer som måste pilla på andras.. Jaja, idag ska jag bara ta det lugnt, har kommit på att jag inte gjort några läxor på flera veckor, rätt skönt. Men har ändå lite ångest för svenskauppsatsen som ska vara klar om 2 veckor och jag har inte ens börjat.. På söndag ska jag börja, men det är så jobbigt att komma igång bara, men när jag väl tagit upp böckerna och börjat skriva så går det jättebra.. Men orkar aldrig ta tag i det.


trött

Är riktigt trött. Har sovit en timma. Somnade med datan i knät, blev smygfotat av mamma också, haha. Tänkte ju gå ut och gå, men är inte så sugen nu när jag kollar ut..

tisdag

kom hem från sportlife för inte så längesen. Körde lite rygg och mage idag:) Senare ska jag ut och gå. Känns skönt! Inget roligt väder men.. Skitsam:) Idag hade vi sovmorgon till kvart i 10 och då hade vi SO/Svenska och vi satt bara och snackade om allt möjligt och drack te, så det var en ganska chill lekton haha. Efter lunchen hade vi musik och vi hade vikarie så vi satt bara o snacka, sjöng och flummade! Sedan sket jag i tyskan för jag hatar verkligen tyska.. så slutade klockan två , åkte hem, åkte till gymmet  med mela strax efter 2 :)

mys

Sitter i soffan med inpackning i håret som jag snart ska skölja ur, sedan ska jag kolla film med mamma:)


knee


Rätt snyggt

Måndag

Usch vilken hemsk skoldag. Sov nästan på alla lektioner plus att jag var på dåligt humör.. jaja, har precis suttit och kladdat lite på ett papper. Gjort ett träningschema och matschema. För det är väldigt viktigt att äta rätt och att äta med lagom mellanrum o göra det regelbundet samma med träningen. Måste verkligen förbättra min kropp känner jag , och min lathet! Ikväll ska jag ut och gå med mamma!

Ska börja denna veckan tänkte jag!

nu hände det igen

har skadat mig så mycket och har bara väntat på att en till olycka ska hända, och idag gjorde det det, haha! Jag och linnea cyklade så svängde hon utan att säga nåt och jag va inte  med på det så jag körde rätt in i henne och föll av cykeln och slog upp knät så fick ett köttsår och mina jeans gick sönder.. haha fyan:( Men vi åkte upp till niklas och var där en liten stund sen var hans mamma var så snäll och gjorde rent och satt på plåster. sen drog vi till stan och satte oss på en bänk o snackade lite :) Nu är jag hemma och har precis ätit kvällsmat! Snart blir det att kolla film:)

...

Igår när jag skulle ta moppen till lyr, så hade någon försökt att sno den, så styrlåset hade brytits upp och där man stoppar i nyckeln är helt förstört... åååh, idioter!

Söndag

Vaknade för en timma sen ungefär. Igår hade vi disco för ungarna på skolan. Det va riktgt segt nu när vi hade två discon.. Plus att det blev lite misslyckat  , haha. Jaja. Har nyss ätit frukost. Idag vet inte vad som händer. Tror att jag bara ska vara hemma och slappa, kanske plugga lite..

dålig uppdatering..

Fredag, så skönt! Efter skolan drog jag jennifer och mela till sportlife, där det va discotema typ. Massa go musik . sen jag kom hem har jag bara suttit vid datan och fixat mig o så. Snart kommer linnea :) har ingen aning vad vi ska hitta på, men  vi ska iallfall sova hos min pappa ikväll!

hemma i soffan

Har duschat och använt vårt nya shampo och hårinpackning.Usch, mitt hår är helt förstört:(inte så kul.. Imorgon är det äntligen fredag! Ska nog bara ta det lugnt i helget, inget festande. På lördag ska våran klass ha disco för småttingarna. Usch det är så sjukt tråkigt, men måste bidra till klasskassan. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla film, som vanligt:)

Grym film, har redan sett den men den är så bra så ser den en gång till!:)


torsdag

Måste berätta dagens händelse. Nästan alla tjejer i våran klass hade vattenkrig i skolan idag. Det var riktigt kul och vi blev en aning blöta,haha! Kunde nästan inte se en enda torr fläck på kläderna,helt galet var det! Hade en extra tröja med mig men inga byxor så det va lite obekvämt och kallt, speciellt när jag åkte moppe hem. Men nu sitter jag här i mjukisbyxor och tjocktröja:) Klockan 6 ska jag på kalas. Min låssasmorfar fyller år, men det är som min riktiga morfar och har varit det i hela mitt liv för min riktiga dog året jag föddes. Men han fyller iallafall år idag så ska åka till mormor och äta mat och tårta:)


mys

Var på strandgatan förut med min mamma , min kusin och min moster. Riktigt mysigt var det! Nu har jag duschat och tänkte lägga mig ner i sängen och kolla på en film:) Så jag lär inte bloggar något mer idag. Så får säga godnatt och hoppas alla haft en bra dag, puss


wihooo

Jackan satt bra och den va snygg på:) Trodde inte den skulle göra det eftersom det är ''puff'' på axeln, men det gjorde den som tur va:)


onsdag

Hejhej:) Slutade 20 över 3. Rätt chill dag. Eller a det blir ju vad man gör det till, annars är det en väldigt seg och lång dag. Men nu är jag hemma och lagar mat till mig och mamma. Om en stund kommer hon hem med min jacka och väska från H&M. HOPPAS att jackan sitter snyggt på... annars blir jag inte glad.. hittar inga andra skinnjackor som jag vill ha.


Tisdag

Har inte hunnit blogg förrän nu. Har varit i skolan och fyfan vad jag hatar tyska sista lektionen när alla mina vänner får sluta efter musiken varje tisdag....åååh blir så arg. Efter skolan tog jag en joggingrunda. Det är skönt att komma igång nu när det är så fint väder ute. Efter joggingen så åkte jag till mormor och åt. Sedan åkte jag och handlade med mamma. När jag kom hem hade jag fått ett brev från H&M så ska hämta ut min jacka och min väska imorgon:) Blev riktigt glad tills jag kom på nyss att jag måste plugga till teknikprovet imorgon, suck..

Gokväll

Har precis kollat på filmen upp:) Den var faktiskt bra:D Nu åker mamma och köper kinamat, wihoooo, go kvällsmat!!

måndag

Idag har jag lagat ett hål i tanden, för första gången! hehe. Kom till skolan efter första lektionen och sov resten av lektionerna. Var sjukt trött idag:O Efter skolan tog ja moppen till gymmet med mela och jennifer. Körde armar och mage. Idag ska jag försöka plugga lite teknik. Har nämligen prov på onsdag, och jag fattar nada. jajaja, ska gå och fixa mackor, hejs.)

kalajs


meeee


Nu ska jag strax dra till kalset! Så underbart väder..Hade så gärna velat gå till edsborg idag.. åååh.

Galen kväll/natt

Igår var vi på fest i strömslund. När vi kom dit så var det massa skinheads och typ nazistmusik haha, vi täntke vafan e det här så vi tänkte dra tidigt, men som tur va blev det bättre senare. Det var faktiskt rätt så kul:)
Vaknade hos pappa och Karin körde hem mig till mamma och nu har jag duschat och ska strax göra iordning mig:) Idag blir det kanske kolla fotboll, för jag ska på kalas klockan 5 för min moster fyller år:)

taggad


Nu har jag nästan fixat mig helt. Linnea kommer om en stund också :) sen drar vi på fest!

Morning

Godmorgon!:) Solen skiner och jag ska snart ta på mig joggingskorna och gå ut och gå! Riktigt skönt. Gårdagen var hur bra som helst! Var på fest i valkyrian. Det var galet kul! Ikväll bli det fest igen, en kompis har fyllt år så det blir födelsedagsfest, som det också var igår. Längtar! Men nu på dan ska jag bara ta det lugnt:)


pics


från grillningen i onsdags

tired

Sitter nu i min säng och är huuuuur trött som helst. Ikväll har jag matilda och linnea varit hos alex och chillat. Vi tog bussen hem 11 och jag följde med linnea hem en stund sen gick jag hem och nu ska jag sova! godnatt:)


clean

Nu har jag städat mitt rum! Snart ska jag göra iordning mig så ska jag iväg och träffa linnea och kanske ellen:)
Skriver senare , pussss

Godmorgon!

Usch, mår inte alls bra idag.. Igår grillade vi hos frida och det gick väl sådär. Slutade med att vi fick steka köttet.(engångsgrill funkar inte så bra med kött)haha! Men det va riktigt mysigt:) Jag var där till halv 10 ungefär, sen drog hem och va där en stund sen gick jag till viktor och somnade där och kom hem för en timma sen ungefär. Har duschat och nu ska jag kolla film;) Idag blir det en riktig slappdag.
Lägger in bilder från gårdagen senare eller imorn , för jennifer har alla bilder så hon måste skicka dom till mig först:)


underbart

Har precis kommit hem. Har varit ute och gått en timma med frida:) Riktigt skönt ute nu! Hoppas det spricker upp och blir fint väder ikväll, för jag och tjejerna hade tänkt grilla:) Hur mysigt som helst!

onsdag

Jag hann inte blogga igår. Var med frida hela dagen typ, sedan gick vi på puss & snusk, haha sjukt roligt. Sen runt halv 9 var jag på stip och kollade fotboll med mela, jennifer och frida:) Sen gick jag och mötte linnea och pratade en stund innan jag gick hem.

Idag har jag ingening planerat. Funderar på att ta en springtur. Men det får bli lite senare, är sjukt trött nu.

Shoppade lite igår också.


Måndag

Vaknade hos pappa klockan 10, men låg i sängen till halv 1. Hur skönt som helst:) Åt frukost sen kom mamma och hämtade mig och nu har jag duschat och ska strax fixa mig, sen ska jag träffa ellen:)

söndag

Har inte gått utanför dörren idag..Har bara varit hemma helt ensam och inte gjort ett piss! Sjukt tråkigt.. Ringde pappa nyss och jag drar dit lite senare ikvälll, har inget annat för mig så:)

H


sunshine

Åh så härligt väder det är idag igen! Underbart:) Har nyss duschat och ska snart städa mitt rum. Idag vet jag inte vad som händer, bara ta det lugnt tror jag. Igår va jag hemma hos mormor och åt, sedan åkte jag till min kusin och va där en stund. Sen kom mela och vi gick till max och åt, sen drog vi hem till mig och tog det lugnt:)

påskafton

Har varit vaken sen klockan 10 ungefär. Frida sov här så vi åt frukost sen drog hon runt 1. Klockan 3 ska jag på påsklunch hos mormor , haha. Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Det är underbart väder ute!! Är på sjukt bra humör känns det som. Ska snart göra iordning mig. skriver senare

haha ni e störda (ibland), men jag älskar er ändåå<3

00.26

Dagen började med en springrunda i sandhem! Känner mig riktigt duktig. Va trött och törstig så jag gick förbi frida och det slutade med att jag duschade där och fixade mig. Sedan gick vi hem till mig och då kom mela. Vi drog till stan för att gå på nån restaurang, men inget verkade vara öppet så det blev max istället. Sedan drog vi till lucas en liten stund. Nu är jag hemma med frida iallafall, mys!

Godmorgon!

Har nyss ätit frukost. Mår hur bra som helst! Om ca en timma ska jag ut och springa:) Kan behövas.
Igår så va jag mela och jennifer hemma hos lucas med fredrik jonathan och adam och chillade:)


RSS 2.0