orättvist

Det känns som om alla skolor har ledigt imorgon pga snöras? Alla förutom vi..! Det är bara för att det är lyrfågelskolan.. Jag tycker faktiskt att det är lite orättvist att vissa andra får längre lov!


hmm..

Mamma har köpt en bok till mig. Den första av twilight-böckerna. Ska jag börja läsa? haha, har nog aldrig läst en hel bok i hela mitt liv. Kanske därför jag är så kass på läsförståelse. Men jag gillar ju filmerna så. Ska nog läsa några sidor ikväll så får jag se hur det kommer gå med det i fortsättningen:)


överby

Idag har jag varit på överby, fick köpt mig detta:



Inte så bra bilder..


movie

Har precis kollat på A walk to remember. Sorlig var den.. Lipsill är jag, haha. Är helt slut efter helgen så kommer nog somna snart. Ska gå in på facebook sen stänga av datan och hoppa ner i min underbara säng! Godnatt påer



bilder från helgen

den snygga tavlan på våran rum.
Fransmännen!


hotellrummet var inte det lyxigaste men, haha!

jävla fransman

är äntligen hemma. Sov hela vägen hem. Helgen har varit grym:)Det var riktigt kul! Igår hände något riktigt knäppt. Vi tog hem några fransmän till vårat hotell. Dom är jättesnälla och så. Men en av dom verkar helt störd. Iallafall.. Efter vi hade varit i vårat hotell så gick vi till deras hotell och var där en stund. Sen när vi gick tillbaka till vårat hotell så hittade vi inte våran kamera. Den var helt borta. Då började vi misstänka att fransmännen hade tagit den. Så vi smsade och frågade, och efter ett tag så erkände den ena att han hade tagit den. Vi blev så jävla arga och sprang tillbaka till deras hotell. vi knackade på  dom ''snälla killarnas rum'' och han som hade tagit kameran hade lagt den där för att han inte skulle få skit för det. Han själv vågade inte öppna dörren till sitt rum. Och det värsta var att han tyckte det var okej! Han sa att vi inte behöver oroa oss och att vi får tillbaka den imorgon. Hur fan tänker han? Han fattade ju inte att han hade gjort fel. Iallafall vi blev så arga så vi la en lapp i deras reception och bad dom att lämna den till den franska coachen när dom checkade ut i morse. Hoppas verkligen att den killen fick en redig utskällning i morse.

onsdag

Kollade på the gamer igår, men orkade inte se klart hela. Den va iallafall bra:) Vaknade kvart över 8 imorse, haha kunde inte sova. Men runt 9 så gick jag ner till tvättstugan och tvättade mina kläder, så duktig ja e! Ska packa idag så behöver ha rena kläder:) Ikväll ska jag somsagt till björke(bonneland) Det blir tjejkväll! Vet inte vad vi hittar på men det blir nog skitkul!:)

movietime

Inte orkat blogga. Men imorgon då jävlar! ne.. men orkade faktiskt inte idag, har varit lite upptagen också.
Men nu ska jag sätta på en film som vanligt vid den här tiden:) hmm, vad blir det ikväll. Gamer eller a walk to remeber? Inte sett nån av dom. Lucas tipsade om Gamer men har också hört att a walk to remember är bra:)


Godmorgon!:)

Har varit vaken en stund, men har städat mitt rum=) Tillochmed damsugit golvet! om en stund ska jag och frida gå till sportlife och sola:) Behöver få lite färg, höhö. Imorgon blir det tjejkväll hos evelina i norra björke:) Nästan alla tjejer från klassen ska dit och ha tjejkväll och evelina och ewelina bjuder på pizza. Kommer bli riktigt mysigt:) På torsdag morgon går tåget 06.30 till örebro. Det kommer bli riktigt kul:) Vi har eget hotellrum, hehe. Kommer hem på lördag eftermiddag. ( ska dit med mela och frida).
Nu har frida börjat gå, så måste skynda mig att ta på mig kläder.
hejsålänge!

mysig måndag

Sitter här i myskläder och dricker te. Ska strax äte och sen gå till frida och mela. Vi ska spela nintendo 64 som vi gjorde förr. Måste ju leva upp till minnena ibland:)


Hejdå Meddo

Idag gick jag upp klockan 10. Så onödigt att sova bort hela dagen. Skulle ändå med bussen 1. Jag mela och frida åkte och kollade vilket tåg vi ska ta till örebro på torsdag. men vi väntar med att boka innan vi vet om tågen går. Jävla väder asså. Efter det så gick vi till meddo. När vi kom in satt det tre alkoholister där inne. När jag skulle öppna dörren till ett solarium så låg det en akloholist på golvet och typ skrek och smällde igen dörren framför mig. Blev hur rädd som helst, haha! Sen gick alla tre in i ett solarium och gömde oss haha. Mela solade men jag och frida hoppade det. Vi ville inte vara kvar där. Usch så äckligt. Ska sola på Sportlife i fortsättningen! Meddo är också bra, men på sportlife slipper man alkoholisterna! Idag blir det en lugn dag. Ska kanske träffa mela och frida lite senare:) orkar inte sitta hemma varje dag.


slö

Har precis målat naglarna. Rosa blev dom, haha! Fast nageln på ringfingret på höger hand är blå.. Eftersom jag klämde den i en dörr. Otroligt smart gjort(: Imorgon kan jag sova huuuuuuur länge jag vill:) Underbart med lov. Nu ska jag kolla film eller något annat. Köss

snow


haha det är helt sjukt!

oerhört snygga bilder



Lördag

Kom hem för en liten stund sen. Gick gröna stigen hem och herre va snö det är ute! När jag kom hem hade jag snö upp till knäna , tillome över knäna. Helt sjukt. Nu blir jag verkligen deprimerad. Ska man behöva sitta inne hela lovet nu då? Inga bussar går och bilarna är insnöade och det går ju inte att gå precis. Blir så trött..


:)

Äntligen lov:) det är riktigt skönt! Men längtar inte till efter lovet, för då har vi massa prov tydligen. Men nu ska jag bara njuta av ledigheten och inte tänka på skolan. Ikväll ska jag, mela , anton och viktor till frida:) Får se vad vi hittar på för killarna ska kolla på hockey;) neerds.


=)

Träningen gick super:) Haha, det är en galen tjej på det passet vi går på, (danceAerobic). Hon måste ha en skada eller nåt, för som hon rör sig så börjar man undra. Helt galen! Svårt att koncentrera sig ibland. Man får typ försöka att inte kolla på henne för annars börjar man skratta, haha. Sitter här i mjukisbyxor och t-shirt och dricker te. Har laddat ner lite coola teckensnitt också:) Ska strax göra läxan om anabola steroider.

Torsdag

Rätt chill dag i skolan idag. Hade avslutning för tre killar i klassen som ska börja i världsklass. Kommer verkligen sakna dom! Det var ni som gjorde våran klass.

Om en stund ska jag till sportlife med mela:)
Imorn är sista dagen innnan lovet, Det ska bli riktigt skönt! Längtar till örebroresan:)


lite bilder från bowlingen förra veckan


home

Kom nyss hem från sportlife! Gick på bander 30 min och crosstrainern 15 min. Sen körde jag lite mage också. Men det var riktigt skönt. Imorgon blir det danceAerobic:) Är iallafall nyduschad och ska snart göra iordning lite kvällsmat. Det blir smörgås och te som vanligt! Måste göra idrottsläxan om anabola sen också, men ska inte klaga, har inte haft några andra läxor på två veckor:) Riktigt skönt! OCh ännu skönare med lov snart!

blackandwhite


har egentligen en läxa som jag måste göra,men orkar faktiskt inte idag. Är helt slut.
Ska ta en dusch och göra hårinpacking! mitt hår förfaller snart..



tisdag

Sitter här i soffan och lyssar på grym musik och väntar på att linnea ska komma:) Skolan var riktigt seg idag. Det är första dagen på länge som vi suttit i klassrummet och verkligen arbetat. Efter julen har vi bara kollat på film och sånt. Vi läser om august strindberg i svenskan och ekonomi i so. Sjukt tråkigt.. Ska stänga av musiken strax och kolla lite på Brook knows best, haha awesome!

Fettisdagen

Fick semla både i skolan och hemma,  mums! Känner mig som en riktig tjockis, men det var verkligen världens godaste semla (den jag åt hemma)


nice


Vill ha vår så man kan köpa vårkläder och sen sommarkläder.

Måndag

Kom hem från sportlife för inte så längesen:) Gick på S-core och fan va det kändes i magen! Nu är jag iallafall hemma och har precis duschat. Ska äta lite kvällsmat om en stund och sedan sätta på en film tror jag:) Igår kollade jag på the notebook. Grymt bra film. (om man gillar kärleksfilmer, men vem gör inte?) Åh den är iallafall jättebra.

Ännu en måndag , usch hata! Hade iallfall bild och vi har precis börjat greja med keramik. Det är väl inte det roligaste som finns men blev iallfall klar med min bilduppgift också. Kommer inte ens ihåg vad uppgiften var, men målade någon konstig figur. Haha:)


tired

Sitter här och lyssnar på bra musik, tänker och funderar. Usch, saknar min pappa..för mycket. Måste träffa honom snart..

Kommer somna när som helst, är hur trött som helst.
Godnatt!:)

valentine's day


vill se! Massa bra skådespelare är med

pics


hmmm

Är på sjukt dåligt humör....! vill bara slänga datan i väggen. eller nåt.
Aja, igår så var vi hos mela (jag hanna mela anton joel johan och victor. Vi kollade bara på tv, men det var kul att träffa dom igen för det var ett tag sen. Sov där för jag orkadeinte gå hem  och idag har jag inte gjort nåt. Lite senare ska vi fika hemma  hos mela. Lägger snart in bilder från i lördags.

lördag

Gårdagen var lyckad. Skitkul var det!:) Bilder kommer senare idag eller imorgon. Senare i eftermiddag ska jag och tjejerna fika på strandgatan.  Nu ska jag ut och träffa linnea:) Sen ikväll ska jag mela och hanna vara hos mela och anton victor och johan kanske kommer:)

Ge mig sommar nu!


FREDAG!


Snart drar jag mela jennifer och hanna till lucas och är där hela kvällen:)
kössss


morning


Ska snart gå till skolan, om en kvart ungefär, sen blir det promenad ända bort till skidstugan.
Sen tillbaka till stan/buddys.


Skojade bara

Ska inte sova riktigt än. Har ju sovmorgon imorn;) Den 3:e ska jag klippa mig och färga håret, men kan inte bestämma mig än! Vill inte bleka för det blir så himla slitet! Funderar på att göra lite mörka slingor eller något:) Kul att prova något nytt , men jag är rädd att det ska bli fult, haha!

Jag tänkte mig denna färgen, fast liiiite ljusare. Men ungefär så vill jag ha.Eller så vill jag ha som min kompis Mela hade en gång i tiden. Men det är iallfall något liknande:)


.


haha,  skickligt gjort ja vet.. Godnatt:)

home

Kom hem från sportlife för en stund sen:) DanceAerobic stod på schemat. Sjukt kul och sjukt snurrigt. Haha. Ska strax hoppa in i duschen och sen bara ta det lugnt och ÄTA!

nolifer


Provet började halv 9 och det kändes faktiskt bra efteråt:) Valde en uppgift där man skulle skriva en text med rubriken vilka är vi?  Höhö, skrev dock bara ett ark, men det räcker Blev klar redan kvart i 10 och man fick gå tidigast kvart i 11. Men under den tiden skrev jag rent texten. Efter lunchen kollade vi på film, sen slutade vi kl 2 :) Imorgon blir det verkligen chill! Ska vara i skolan halv 10 sen gå en långpromenad till skidstugan och sen gå och bowla. Slutar kl 1 och då drar jag hem och duschar/fixar mig och sen runt 4 drar jag mela jennifer och hanna till lucas:)

Godnatt

Funderar på att lägga mig snart eller iallafall försöka. Ska ha nationella imorgon bitti. Ska sitta i 3 timmar och skriva en uppsats. Ska nog ta en kopp te först och kolla lite på tv, men har bestämt att jag ska ligga i sängen senast 10!

hmmm

Kort om dagen! Skolan gick rätt fort. Det var inte jobbigt precis men segt att sluta halv 4.. Kl 5 började spinningpasset på sportlife. Var helt slut efter. Det var riktigt jobbigt. När jag kom hem duschade jag åt. Annars har jag bara suttit här vid datan ikväll. Har kladdat lite på ett papper också. Haha hade inget att göra så jag ritade lite tattoos.

Bara lite kladd. Skulle så gärna vilja ha en tatuering. Fast en liten och på ett ställe man kan dölja det.


Godmorgon!

Nu ska jag strax gå till skolan om 10 min typ. Onsdagar är väl inte den roligaste dagen i skolan precis, bara tråkiga ämnen och slutar halv 4. Känner bara för att hoppa ner i sängen igen. buhu:(


ååh

Det var riktigt trevligt hos jennifer! Bilder kommer när jennifer skickat dom. Men måste berätta en sak som hände mig nyss. Skulle gå hem från jennifer , eller a fick skjuts av fridas mamma typ 200 meter. Sen när jag kom hem kom jag på att jag glömt nycklarna hos jennifer och orkade inte  gå och hämta dom så jag stod och väntade..Tror jag stod i 20 min och frös häcken av mig. Ringde mamma typ tusen gånger. Helt plötsligt ringer hon mig.. DÅ har hon legat i soffan och sovit! Bara för det så ska jag ta ett varmt bad nu och sen sova!


mirakelprodukter


Bästa shampot och hårinpackningen jag haft! hårinpackningen använder jag inte så ofta, men märker verkligen skillnad med shampot.

· Återuppbygger hårfibern och ger styrka åt mycket torrt och skadat hår.
· Håret skyddas och återfår sin smidighet.

Tisdag

Sitter här framför min dator och äter mackor. Ska snart iväg på ett ärende, sen ikväll runt 8 ska jag till Jennifer och äta tacos:) gottgott! Idag hade vi vårt första nationella prov i svenska.. Det var jättesvårt och jag hann inte ens skriva färdigt..Jag var verkligen jättekoncentrerad! Min lärare kommer inte se vad det står heller för jag var så stressad och ännu stressad blir man när många är klara och går. Så sitter man där kvar i klassrummet med några få och stressar ihjäl sig. Jag hade kommit halvvägs på sista frågan innan min lärare uppmanade mig om att det var en halv minut kvar av tiden. Så är väl inte så nöjd. Har alltid haft svårt för läsförståelse.. Menmen får väl börja läsa böcker, haha. Tror aldrig jag läst ut en bok i hela mitt liv.

natti

Nu ska jag krypa ner i sängen! Måste orka med skolan imorgon..


orkar inte

nu har jag precis bakat nya negerbollar. Ska ha med mig en till skolan imorgon, haha. Gott att ha något när man gör prov;) Ska gå och lägga mig tidigt idag, för annars kommer jag sova imorgon och det kommer gå skit på provet, fast det lär det väl göra ändå. Läsförståelse är det värsta jag vet och har alltid haft svårt för det.  Våran lärare hade tydligen sett frågorna idag och hon sa att det var jättesvåra frågor och att vi kommer behöva varenda minut av tiden vi får... det låter ju underbart. Vill inte, orkar inte men det är tur att man sällan sänker sig på nationella, men därimot har man chansen att höja sig. Men jag är nöjd med mitt VG i svenska. Förstår inte hur jag kan ha VG, helt seriöst.. Har haft ig eller g på varenda läsförståelse test och andra grejer men sen lyckades jag få VG på en novell och då satte min lärare VG i betyget, haha underbart!

Den stora ska jag ta med till skolan imorgon och smaska på under provet, hehe.

Home

Har inte orkat blogga idag. Men har varit hemma hela dagen. Var ''sjuk''. Det är inte ofta jag gör så, men fick lite dåligt samvete. Men tror inte att jag har missat något speciellt.. Har bara latat mig och kollat på film. Var uppe hos min bror en stund och diskade. Fick ju 50 kr så, haha! Efter det så åkte jag till sportlife med mela och jennifer. kom hem för ca 15 min, är helt slut. På bordet ligger nygräddade vofflor, mums! Egentligen gillar jag inte vofflor men med drottningsylt är det super!


Spiderman


nu ska jag se på spiderman som precis började. Älskar spiderman-filmerna!
Tar nog en negerboll..eller två, heheh
köss

sött


haha....

Bilder från gårdagen


'
Helskön kväll, ni är bäst!

Bild från fredagen


HEADER

Sitter här och grejar med min nya header. Bilderna i rutan är bara exempelbilder. Ska fixa några nya bilder snart.
Känns som jag byter header hela tiden. Men jag tycker det är kul att greja med sånt. haha. Kan dock inte göra  seriösa headers och orkar inte lära mig heller.menmen, den här får duga:)

Godmorgon!:)

Är det inte underbart väder ute???! Åååh, vill ta en långpromenad. Tänkte hänga med mamma och stefan en sväng runt kanalen , men måste duscha och fräscha till mig. Gårdagen var riktigt bra. Är lite bakis, menmen. Kul var det:) Ikväll ska jag va med Mela Frida och Jennifer:) Vi ska nog bara ta det lugnt och alla ska sova i fridas källare. Ska  ladda min kamera också och ta massa bilder!


Fest


Ikväll blir det fest. Kanske gör nåt inlägg inatt. Annnars har inte så mycket hänt idag. Gick med jennifer till sportlife direkt efter skolan, sen åkte jag hem och gjorde klart hemprovet och skickade det till min lärare. Sedan har jag duschat och ätit och nu ska jag ellen och Lovisa på någon fest.
Pusssshej

min dag

Idag har jag varit på överby med ellen, och lovisa var med en stund:) såg att jag hade 8 kronor på kortet efter jag köpt ett armband.. så det blev inte mycket shopping. Haha, det var väl inte tanken heller.Skulle egentligen inte ha med mig kortet alls. Men även om jag hade haft pengar så hade jag inte köpt några kläder. Men armbanden kostade bara 20 kr på ur&penn.. Menmen, satt på donken i en timma och tjötade och jag tjockade mig med en fet muffins, mums. Tur att jag ska träna imorn! Iallfall..har pluggat engelska nu men hemtentan har jag inte gjort klart. Den ska vara inlämnad imorgon. men jag ska ljuga och säga att mitt USB minne krånglade så att jag inte kunde lägga över arbetet på det. Så kan jag göra klart det i helgen:) om jag inte orkar göra det nu.. men tror inte det. Känner mig riktigt slarvig.. Tyskan skiter jag i.. aja


Den här filmen har premiär imorgon. Vill så gärna se den för den verkar grym! haha

onsdag

Idag har jag inte gjort nåt! Förutom pluggat engelska..och ätit.Men Imorgon ska jag till överby med ellen sen blir det massa plugg!! Känns som man pluggar ihjäl sig. Stressad är man också. Sen blir man deprimerad bara man kollar ut genom fönstret. vad fan är det här? När ska snön försvinna????? Det blir bara mer och mer..och kallt är det! Ge mig vår tack! (och sommar)

Hur härligt hade inte detta varit nu?!
Sommar, blå himmel, lysekil, havet och brudarna!

pluggpluggplugg...

kom precis hem från sportlife:) Gick först på Core45 min och efter det spinning 75 min. Jobbigt, OHJA. Core passet var riktigt tufft. 10 min skulle räcka.. ne  men det finns core 30 min, och det räcker iaf! Sjukt jobbigt. Menmen nu är jag hemma och ska snart äta lite kvällsmat och sen plugga biologi och teknik och engelska.. Vet inte om jag orkar, men anser att engelskan och biologin är viktigast iaf. Nu dör jag snart av hunger! Skriver kanske senare.
pössss


plugg


Sitter och pluggar, behövde en liten paus, hehe. Håller på med hemtentan. Nu har jag fem frågor kvar att skriva.
Jag tycker det är skitsvårt. Får väl be mamma hjälpa mig sen eller nåt. Har räknat ut att jag har 8 läxor den här veckan och två av dom är prov.

Detta har jag att göra den här veckan...suck

Hemprov
2 tyskaläxor
Teknik
Engelskaläxa
Engelskaprov
Idrottslektionen ska vara inlämnad
Biologiläxa



RSS 2.0