hm


Beställde den här väskan precis! me like

onsdag

kom nyss hem! Härligt med en cykeltur i regnet.. Usch vad tråkigt väder det är. Denna skoldag gick ganska fort. Hade  först fysik, sedan teknik och vi lyssnade bara på när lärarn pratade, sedan hade vi matteprov och det gick skit.. Sen lunch och sen information om filmproduktion. Vi i 9an ska göra en kortfilm i maj eller när det nu är. Jag och mina tjejkompisar ska göra en film tillsammans, så det är dags att börja planera snart!


Sportlife

Kom precis hem från ett 75minuters spinningpass! Fyyy så jobbigt det är. Är helt död i benen nu. Ska alldeles strax hoppa in i duschen, ska  bara ta en macka först:)
Känner att jag är skitdålig på att blogga! Måste börja uppdatera oftare. Har inte så många läsare heller,men ni som läser får gärna kommentera och säga vad ni vill att jag ska förbättra i bloggen! (:

ojoj

Har inte haft tid/orkat blogga! Varit helt slut och pluggat och tränat osv. Igår hände det inte så mycket förutom träning. Hmm, idag tror jag inte att det blir nån träning. Har faktiskt lust att gå ut och springa men får väl se hur det går med det, haha så lat som jag e. Idag ska jag iallafall bara vara hemma(tror jag) Har inget planerat. Men nu ska jag fixa något att äta, hejs!=)


beställt


Nu har jag precis beställt den här! Får den i mitten av april:)

morning

vaknade för 2 timmar sen ungefär men har legat/suttit i sängen tills nu. Ska snart gå upp och äta frukost:) Idag ska jag plugga.. Jag tror inte jag kommer klara det, men ska försöka! Missade ett prov i fredags och har inte läst på något, och kommer säkert få göra provet imorgon. Islam, hur tråkigt som helst!

nytt


linne från monki

väska-accent,  halsband- lindex tror jag det va. Tröja -hm, skor- warp

Tshirt-bikbok, haha råkade få med min fot.

Det var iallfall en skitkul dag i göteborg med ellen:)
Var lite trött imorse bara. Kom hem klockan 3 igår.

FREDAG!

Äntligen fredag!!! Stannade hemma idag. Har nyss ätit frukost och snart kommer linnea :)

sjuk?

sitter här med mjukisbyxor linne och en go halsduk. Ska strax ta ett bad. Usch , känner mig inte bra. känner mig matt i hela kroppen. Känner mig sönderstressad.. Får se om jag orkar med skolan imorgon.
Hoppas inte jag blir sämre, för imorgon är det fest och på lördag ska jag till göteborg. Aja, det är bara att hoppas.


nytt


vila

onsdag

Sitter här hemma. Har pluggat lite fysik för imorgon har vi läxförhör. Ska snart plugga lite religon.. Har prov på islam på fredag, kul..Aja nationella i engelska gick väl hyfsat bra ändå. Känder helt okej! Dagen gick rätt fort. Hade nationella från 8.40 till klockan 10. Sen rast en halvtimma och sen teknik i 30 min och vi satt bara och snackade. Sen hade vi lunch och sen matte och sen drog vi till biblioteket och lånade böcker till ett skolarbete. Efter det gick jag och tjejerna och tog en fika på espresso house. Tog en chailatte och snackade en stund sedan fick jag och mela sjukts upp till skoftebyn för att hämta två cyklar som blivit lagade så vi cyklade hem dom. Det var rätt skönt ute faktiskt. Nu är det bara torsdag kvar sen är det fredag och helgt! Åh vad jag längtar:)

tired

Nu har jag precis rensat skrivbordet på datorn. Rensat alla mappar och bilder.  Känns skönt att ha allt sorterat nu också. Är hur trött som helst så kommer snart gå och lägga mig. Godnatttt:)


hemma

Kom nyss hem. Har varit hos min bror och kollat film, råkade somna så kom inte hem förrän nu. Skolan gick rätt fort idag. Hade idrott på morgonen, och mela och jennifer ledde lektionen. Dom jävlarna asså. Styrketräning i stationer...haha, menmen får se det som träning. Efter idrotten hade vi so och svenska med en fikapaus. Eftersom det är ''fika-tisdag'', haha;) Sedan lunch musik och tyska. Känns som denna veckan kommer gå riktigt fort, för jag har så mycket att se fram emot. Eller a, två grejer. På fredag blir det chilldag i skolan. Börjar 10.10 och slutar13.50. Och på kvällen blir det förhoppningsvis fest och på lördag blir det shopping i göteborg med ellen:)

Måndag

Nu ska jag strax åka till sportlife! Blir bodystep idag. Tycker det är ganska tråkigt, men bra träning!

Yesterday

Var så trött igår så gick och la mig direkt efter min moster o kusin hade åkt. Vi kollade på film, Äntligen midsommar hette den. Haha, sjuk film! Lite coolt att Luke Perry från Beverly Hills är med.


love story


muffins


Min moster och min kusin kommer på besök om en stund, så mamma bad mig att baka något.
Chokladmuffins blev det! mums

shiet


En månad sen

nu

Det går fort nu!Snart är snön borta och våren är snart här:)

haha!


Haha, hittade en lite annorlunda variant av piercing. Herregud, vem skulle vilja ha den x)

Vill ha


Finns massa snygga och billiga piercingar här -----> http://www.coalcreek.se/

godmorgon

Vaknade nyss , kunde inte sova. Tänkte skriva om gårdagen:) Var på bio med sofia och linnea. (remember me). Den var jättebra! Och alla i biosalongen lipade, haha. Efter bion åkte vi till krono, fråga mig inte varför, men vi åkte därifrån rätt fort. Då drog vi till johan och kollade film.

fan ta dig

Är så jävla förbannad! ORkar inte skriva mer idag hejs

daddy's home

Sitter hemma hos pappa. Har varit här sen klockan 1 ungefär. Ska strax åka ner till stan och möta upp sofia och linnea:) Haha, sitter och kollar igenom pappas bilder. Gamla bilder på mig bl.a. Hittade också egobilder på pappa, haha !



saturday morning


Så här bra är jag på att vattna blommor!
Vaknade för en timma sen ungefär, har nyss duschat. Ska plocka iordning lite på mitt rum också, hatar när det är stökigt! Ska försöka att hålla det städat så länge som möjligt..  Ikväll blir det bio med sofia och linnea:) Remember me heter filmen. Ska faktiskt bli riktigt kul. Under dan vet jag inte vad som händer, ska nog bara vara hemma. Men nu väntar frukosten på mig, så vi hörs senare.
puss

tränat

Kom hem från sportlife för en stund sen. Gick på DanceAerobic. Nyss pass och det gick väl sådär, haha det var skitsvårt! Men det är riktigt kul. Ska strax ta en dusch och sedan äta god sallad. Är hur hungrig som helst. Imorgon är det fredag, äntligen helg! Det är underbart. I helgen ska jag gå på bio med linnea och sofia, annars vet jag inte vad som händer:)

fun

Mätt och belåten, jao! Träningen gick super förut. Hade tänkt att gå på bandet, men det har blivit sjukt tråkigt så vi bokade in oss på spinning. Är helt slut i kroppen. Ska strax städa mitt rum och damsuga. Härligt när man är jättetrött och seg...!  Efter jag städat ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film, skönt!

<3


9B


På framsidan står det: Keep talking shit about us, you're making us famous

boring

Sitter i soffan och har hur tråkigt som helst..Finns ingenting att göra.. och Rulltårtorna blev väl.. hmm, sådär.. haha. Vet inte om dom räcker ens, för jag råkade mosa tre bitar när jag skulle skära dom. Imorgon får vi äntligen våra klasströjor! Har beställt en svart tjocktröja och ett par gråa mjukisbyxor. Ska ta kort och lägga in de här på bloggen imorn. Nu ska jag försöka göra en inbakad fläta på mig själv. Får väl se hur det går.

tisdag

Sitter här och lyssnar på musik i köket samtidigt som jag lagar mat! Proven  idag gick inte så bra.. Första delen gick någorlunda bra, men det var bara läsförståelsen. Hörförståelsen gick det mycket sämre på. Menmen, Förhoppningsvis sänker jag mig inte i ämnet. Idag ska jag och mamma på en visning klockan 6. Ska evetuellt flytta. När jag kommer hem sen så ska jag baka. För på tisdagar så har vi ju börjat med fika, men idag hade vi nationella så jag och mela ska baka till imorgon istället, och jag är så söt och bakar rulltårta som lilla frida tål. Får baka två stycker eftersom vi är 23 i klassen, tror ja? Men det blir chokladrulltårta med smörkräm, mmums:)

home

Nu har jag ätit kvällsmat och la mig precis i sängen:) Ska kolla på film eller tv, får se vad det blir. Förut på sportlife så fanns det inga band lediga, så vi gick på bodystep istället, lite spontant sådär. Det var riktigt jobbigt! Om man jämför med bandet. Herregud, måste träna upp min kondition och styrka... Längtar inte till imorgon för då har vi nationella i engelska. Hör och läsförståelse, som jag är såååå bra på;)


måndag

Kom hem för en liten stund sen. Hade ingen engelska så vi slutade 10 över två:) Just nu sitter jag och lyssnar på skön musik! Idag händer inget speciellt förutom att träna runt 6 tiden med mela och jennifer. åååååh, jag är så sjukt shoppingsugen..avlider snart! Den 27, en lördag så åker jag och Ellen till göteborg och shoppar,längtar! Det är så mycket jag behöver. Nu ska jag bara ta det lugnt fram till klockan 6, så skönt att man inte har några läxor:)

ÄNTLIGEN

Mitt internet har inte funkat på min bärbara, och jag har inte orkat vara inne på min andra dator för den är fruktansvärt seg. Men i helgen har jag varit med mina tjejkompisar och bara tagit det lugnt. Igår va vi hemma hos frida och kollade på melodifestivalen och jag är väldigt besviken. Visst, anna är jättebra och så, men hon kommer inte komma ett dugg långt i eurovision.. Jag tycker att Darin skulle vinna, lätt! Sen eric eller Salem. Eric är inte dåligt snygg heller, åh herre! Darin också, har inte tyckt det förr.. Men drunknar i hans ögon, haha! Aja, idag har jag bara varit hemma, tog en liten promenix. Runt 7 tiden gick jag hem till min bror och kollade på en film. Sjukt bra film!

Och ja, jag är en film-människa:)


äntligen hemma

Nu har jag kommit hem från sportlife. Gick på DansAerobic med Mela. Vi tog ut oss rätt mycket idag eftersom vi kan dansen så bra nu så det var riktigt jobbigt! Såg ut som en tomat i ansiktet när jag kom upp i omklädningsrummet. Nu är jag iallafall hemma och är nyduschad och fräsch. Ska strax läsa tyska och engelska. Har tyskaprov imorgon, men jag skiter i hur det går för jag hatar tyska och man ska ändå välja bort ett ämne i slutbetyget. Aja, först ska jag iallfall äte lite kvällsmat sedan plugga och sen kolla på The Boure Ultimatum, awesome.

Matt Damon är så snygg!

Vollyboll

Kom precis hem från älvhögsborg! Vi förlorade i finalen, vi var bara tre bollar ifrån att vinna,menmen. Vi spelade iallafall jättebra. Lite slarv i finalen eftersom vi va lite stressade. Skulle egentligen tillbaka till skolan nu för att ha ''elevens val''. Men jag orkade verkligen inte, men nu måste jag hoppa in i duschen!


Videon som mela gjorde! älskar er, ni är bäst

onsdag

Matteprovet gick väl ganska bra tror jag. Slutade halv 4, drog till sportlife med mela och jennifer. Finns inte så mycket mer att säga. Vet att det har varit lite dålig uppdatering.. Nu ska jag äta korvgryta och ris! Sedan blir det film. Vet inte vilken, men det får ni se sen. Imorgon har vi vollybollturnering! Det ska bli kul. Älskar vollyboll, galet kul. Dessutom är vi grymma;) Ne men får väl se hur det går, hoppas vi går vidare till stadsmästerskap, hehe.


tisdag

Dagen började med idrott på morgonen, sedan kollade vi film och fikade( har fika på tisdag, och idag var premiären haha;) Sedan gick vi på lunch, sedan hade vi musik och sen tyska. Dagen gick rätt fort ändå. Hoppade över träningen idag. Känner att jag behöver plugga och städa mitt rum istället. Har städat rummet och ska strax börja plugga tyska och lite matte! Jag har jättesvårt att plugga, kommer alldrig igång med det, sitter bara hemma och degar istället. Inte bra!


keep it goin' louder


lovefilm


Är inte klar , men kolla hur ful den blev, hahah! Brodera är verkligen inte min grej!
Dessutom är det det tråkigaste jag vet. Men måste verkligen få godkänt!
Sitter här och försöker komma på någon bra film jag kan se sen, men kan verkligen inte komma på...
Då är lovefilm.se min enda räddning!! Finns alla möjliga filmtips.
länk finns här -->> http://www.lovefilm.se/browse.do?show=findMovies

har tråkigt

DIG:

1. Hur lång är du ?

175

2. Vad vill du bli när du bli stor?

rik

3. Vad pluggar du ?

grundskolan

4. Har du långt hår ?

nej

5. Vilken hårfärg har du ?

just nu bruna och blonda slingor

6. Sminkar du dig ?

jaa

7. Har du haft sex senaste månaden?

ja

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?

vit/rosa/svart

9. Har du kysst någon idag ?

nej

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

nej

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?

pappa

3. Hur många syskon har du ?

en storebror

4. Vad är det senaste du sa till din mamma?

okej

5. Hur många ställen har du bott på ?

hhm, 4 kanske

6. Vem i din familj stör du dig mest på?

mamma

7. Vilken familjemedlem är snällast?

pappa

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

hmm, det var ett tag sen

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ?

I lördags

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?

Frida tror jag?

3. Har du kysst nån kompis ?

ja

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ?

jaa, fast vi umgås inte

5. Vem har du varit kompis med längst ?

Ellen Lindbom

6. Vem känner dig bäst?

Vet inte riktigt

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ?

haha nej..

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?

nej!

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

ja

2. Klä dig annorlunda ?

njaa, beror väl på hur det ser ut

3. Vara dig själv ?

jaaa

4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

jadå.

5. Pierca dig ?

jaa

7. Ha sex på offentlig plats ?

naee

8. Vara omogen ?

jaa

9. Äta småkryp ?

vågar gör jag väl, men skulle inte vilja

FAVORIT

1. Film?
The notebook

2.Låt
with you- Chris Brown

3.Mat
Tacos

4.Dryck
Pucko

5.Stad
Göteborg

6.Land
vet inte,  Har alltid velat åka till Grekland iaf!

7. Ämne i skolan?
Bild eller nåt

8. År?
2009

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

en vecka sen

2. Vilken färg är det på din tandborste ?

svart/vit

3. Är ditt hår tråkigt ?

njaa, färgen e okej men längden är inte okej

4. Vem såg dig naken senast ?

mamma, haha (omklädningsrummet på gymmet)

5. Hur ofta duschar du?

varje dag

6. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

Vet inte, blir nog sent





träning och plugg



Måndag, lika segt och tråkigt som vanligt.. Men vädret gör mig iallafall glad:) Nu är våren på väg, men det kommer ta ett bra tag innan all snö försvinner.. Om en halvtimma/timma åker jag och mamma till sportlife! Det blir endast bandet idag, med andra ord fettförbränning! Kan behövas.. har träningsvärk i magen sen igår. Kände det när jag reste mig upp ur sängen i morse. Det gör till och med ont när jag skrattar.. När jag kommer hem sen så blir det massa plugg! Enligt mina planer ska jag plugga till matteprov och tyskaprov. Ska även brodera klart min brodering.. Samt läsa klart en bok på engelska.. suck. menmen, det är sånt som bara måste göras.

white shoes

Skor "All Star Canvas Hi" - Optical WhiteSkor "Kingston Mid" - White/Navy/CobaltSkor "Champion Chukka" - WhiteWARP W TORRASSA WHITE
Nästan alla äger ett par vita converse känns det som. Jag gör det däremot inte men tänkte skaffa mig ett par. Men det känns så tråkigt när alla har sånna? Men egentligen känns det som en ''bas-grej'' som t.e.x ginalinnen. Men det finns också andra snygga vita skor som jag kan tänka mig. Älskar vita tygskor, men jag är inte så bra på att hålla dom vita.. haha!

scary

Ligger i soffan och kollar på Wallander (mastermind) Har sett den förut och den är riktigt bra! Men jag är så trött på tv4, reklam hela tiden... Sen är filmen läskig! Mamma gick och la sig så nu sitter jag här själv.. Tur att jag har datan i knät så jag kan kolla på den ifall det blir läskigt,. Jag kommer inte kunna somna sen heller. Jag är väldigt mörkrädd och efter ja sett läskiga filmer så har jag svårt att sova. Jag gillar inte att gå runt  i lägenheten och släcka alla lampor , för DET är läskigt.. haha!

home

Nu har jag precis ätit ! Det var verkligen skönt att träna. Först körde vi mage, sen rygg och sedan crosstrainern i 20 min. Det var kanske inte världens träningspass, men det räcker! Det är ändå träning, bara man gör det regelbundet:)
Sitter här i soffan och kollar på the hills samtidigt som jag lyssnar på musik, haha. Men tror faktiskt att jag kollar mer på datan än på tvn. aja, imorgon är det ny vecka och skola, usch..har två prov som vanligt. Matte och sen kommer jag inte ihåg vad det var mer, har jag bra koll då eller? Eller så kanske det bara var ett prov. haha har minne som en guldfisk.
Nej nu ska jag faktiskt göra något vettigt tänkte jag! Måste verkligen städa mitt rum, det är alldeles för stökigt!


Kollar igenom bilderna från örebro, vill tillbaka, det var sjukt kul!:) Vårat lyxiga hotellrum..haha


training

Nu ska jag strax cykla till sportlife för att sola och träna! Kommer väl vurpa eftersom det är ganska halt ute. Men får väl ta det försiktigt;) Måste verkligen börja träna stenhårt nu innan sommaren, bikinisägongen! Känner mig lite mullig nu.


ego


Sitter i köket och ramlar nästan av stolen för att jag är så trött! Men jag vill verkligen inte sova! Jag vill se på film, men kommer aldrig kunna hålla mig vaken.. Kaffe??? haha. Är sugen på att se någon actionfilm nu efter alla ''lip-filmer'' jag sett den senaste tiden. Får väl se om det blir sängen eller film:)

kväll med tjejerna

Har varit med mela jennifer och hanna ikväll:) Vi åkte till hemmakväll och hyrde en film och kollade på den hemma hos mig.

Alla fyra satt och böla, fyfan va sorlig!


Lördag

Har inte hunnit blogga sen i Torsdags, för igår var jag i göteborg hos min faster en liten stund. Hennes lägenhet var grymt snygg. Helt sinnes.. Kan knappt kalla det lägenhet. Har aldrig sett nåt liknande, (förutom på tvn) . Sen på kvällen åkte jag och mela upp till pappa, sen drog vi på fest i sandhem. Sen sov vi hos min pappa. Har duschat och gjort iordning mig så  nu känner mig fräsch efter att ha sovit med smink och allt, usch! Idag vet jag inte vad som händer, förutom att träffa jennifer ikväll!:)Det ska bli så kul att se henne! Nu väntar maten på mig..hörs senare, hejs!


torsdag

nu har jag precis ätit. Varit och solat och tränat med mela:) Är helt utmattad. Orkar knappt röra på mig, funderar på att sova en stund, eller jag lär somna så fort jag lägger mig ner i soffan. Ska se till att plugga lite till provet imorgon. men ska bara läsa igenom. Sen vet jag inte vad jag hittar på. Kanske ringer någon.

chill

Nu har jag läst lite biologi, och jag tror jag har pluggat tillräckligt. Jag har knappt pluggat något, men tror det kan gå bra ändå. Ikväll ska jag se på film som vanligt:) heheh. Imorgon ska jag äntligen träna! åååh vad jag har längtat! Varje gång jag tänkt träna på senaste tiden så har det alltid varit saker ivägen, så att jag inte kunnat! men nu äntligen ska jag till sportlife imorgon efter skolan:) 
En bättre bild på håret


hair


Min nya hårfärg, blev rätt nöjd:)

night

Sitter i soffan och kollar på The bourne identity, sjukt bra film. Är inte något trött så lär väl inte komma upp ur sängen imorgon. Imorgon ska jag till frissan och klippa och färga håret. Är nervös. Har inte bestämt mig än vad det blir för hårfärg, men imorgon kväll får ni se:)....


h.l


Tisdag

Skolan idag gick väl bra. Fick reda på två prov och det gick skitbra! Iallfall bättre än vad jag hade förväntat mig. Sedan bestämde vi att på varje tisdag ska några i klassen varje gång baka och så ska vi ha fika! Underbart, haha. Annars är lektionen 2 timmar lång. Efter skolan har jag bara latat mig, bakat negerbollar, kollar klart på en film. Har inte rört skolböckerna än, fast jag vet att jag måste! Min mamma har städat mitt rum, hur skönt är inte det! Har inte tränat på jättelänge nu. Inte bra! Men imorgon börjar jag igen!:)


morning

Ska strax gå till skolan. Jag bara längtar tills man kan ta fram cykeln! Slippa gå varenda dag. Inte för att det är långt men det är så segt. Idag ska jag bara plugga. Har två prov denna veckan. Samhällskunskap och biologi.. Inte kul menmen.
Måste borsta mina tänder. hejs:)

eye


Miss u


måndag

Måndagar är alltid lika tråkiga. Hade iallafall en håltimma... Är riktigt trött. Denna veckan har vi två prov sen har vi två prov nästa vecka igen.. Det är så mycket. Man stressar ihjäl sig.. Ska äta en chokladbit för att uppmuntra mig lite, sen ska jag och mela traska till sportlife och sola:) Älskar dom nya solariumen! awesome. Vill bli bruuuun. Någon som lär vara kolsvart nu är jennifer som snart varit thailand i två veckor. Är riktigt avis! Efter solningen så drar jag till min bror för där är det kalas! Han fyller 19 år idag, grattis till honom:) Sjukt vad tiden går fort! Han bor inte ens hemma längre. herrejösses

justin bieber - love me

RSS 2.0