felsms.com

Haha,sitter och skrattar åt dessa människor som råkat skicka sms till fel person, haha pinsamt läge.
länk-->felsms.com




Till:
Mamma
Sms: Haha, låg och onanerade typ halva natten :P Blev asa kåt efter att ha hört mamma och pappa ha sex ;) ville ha dig<3
Svar: Men fy! Sådant ska du inte hålla på med!

Förklaring: Eh eh eh..skulle skicka det till min pojkvän men som ni förstår hamnade det hos mamma istället ;$ sjukt pinsamt sen på morgonen när hon läst smset!



Till: Mamma
Sms: Ska du inte komma hem snart? Ligger förfan här uppe och väntar på dig.
Svar: Jag är hemma.

Förklaring: Nästa stund hör jag trappsteg och min morsa står i dörren. Gissa om jag skämdes. Morsan heter Annika och kontakten heter Amelia, så det vara bara att söka på A och trycka på ok. Men då gick det som det gick. Fick hitta på någon förklaring, antagligen en fånig en, om att jag var hungrid eller nåt och skickat flera sms men inga kommet fram. Gick åt helvete till sist :p



Till: Älskarinnans man
Sms: Jag skulle vilja slicka dig först sen knulla dig på inne på mitt kontor igen. Ses vi i morgon
Svar: Det är lugnt. du kan ta henne. Hon har visat att hon är inte den frun jag trodde. Jag vill inte ha henne längre.

Förklaring: Skickade till min älskarinnas man. Hon jobbar där jag jobbar. Mannen tog det rätt coolt måste jag säga. Anledningen till att jag kan hans nummer är att jag lagt in det på telefonen för att ifall han kommer på oss och vill ringa mig så vet jag att jag inte skall svara


Till: Mamma
Sms: Du, bby Jag vill slicka din blöta fitta nu. Fan vad jag är kåt. Kan låna morsans dildo igen ?
Svar: Vad är det du säger?

Förklaring: Skulle skicka till min tjej, då jag tryckte lite för snabbt :/






clothes


Rev precis ut min garderob.. Måste verkligen rensa, och lägga i fina högar, för i min garderob ligger allt utspridd och inte i högar. Så det måste vara ordning och reda när jag ska lägga in dom rena kläderna också! puuuh, jobbigt!

Söndag

Var på överby med mamma idag. Fick köpt mig detta:

Jeans - Gina, skjorta- Veromoda , T-shirt - hm (fick en sport bh och ett par joggingskor av mamma också)


Om en stund gäller det.. Då måste jag sätta mig framför skolböckerna.. Usch va tråkigt! Orkar verkligen inte..Men måste , eftersom hemtentan ska vara klar den här veckan. Men vill jag ha VG i historia så måste jag jobba, och det vill jag ha.

night

Orkade inte blogga idag. Min dag började med att jag åkte ut till överby med mamma och köpte smink och hårinpackning. Sedan kom ellen till mig:) Och vi drog på ''fest''. haha, men vi drog redan efter en halvtimma ungefär. Stannade i stan en liten stund, sen åkte vi hem till mig eftersom jag är ensam hemma. så chillade vi lite här. Nu är jag helt ensam i lägenheten. Det är riktigt skönt! Men ska snart pallra mig till min älskade säng. Är hur trött som helst.
godnatt:)


Fredag

Direkt efter skolan gick jag mela och jennifer till sportlife, sen har jag bara varit hemma och ätit, duschat, fixat mig, m.m.  Om en stund ska jag hem till min bror som flyttat in i sin lägenhet idag. Ska titta lite hur det ser ut och så:) Annars vet jag inte vad som händer ikväll. Kanske åker till mela och jennifer, får se:)

Gammal bild på mig och pappas katt Sigge. Vill så gärna ha en katt. Men mamma är verkligen emot katter. Plus att hon säger att viktor inte tål, men hallå? han har precis flyttat härifrån. ...Men då säger hon att han inte kan komma och hälsa på om vi har katt.. Jaja, får väl vänta tills jag flyttar hemifrån. Fick nyss reda på att mormor ska köpa hund imorgon, haha och jag ska följa med och hämta den eller kolla på den eller vad det nu var. söttt


Tv

Sitter och kollar på american pie som går på kanal 6. Haha, skrattar lika mycket varje gång, även fast jag sett denna(thewedding) tusen gången. Men den är slut typ nu och Snart är det läggdags, om jag inte ska sova på lektionerna imorn, men det vill jag inte. Det ska bli så skönt med helg. Det känns som det är helg hur ofta som helst. Veckorna går så fruktansvärt fort! Dagarna bara rusar iväg och det känns skönt att det går så fort, för jag vill ha vår och sommar.NU

miss

home

Kom precis hem. Har varit och tränat. Gick först på aerobic med mela och jennifer, sen gjorde vi lite situps. Sen åkte dom hem och jag sprang/gick på banden  i ca 30 min (medmamma) sen solade vi och åkte till min brors lägenhet. Han fick nycklarna idag så han har ställt in lite prylar och så , men imorn flyttar han in :) Kommer bli riktigt tråkgit men ändå lite skönt. Nu väntar maten på mig! Min brors korvgryta som knappt går att äta, så stark!

jeans


Köpte ju nya jeans i förrgår. Kan säga att jag älskar dom! Dom sitter som jeansleggings och är jättesköna. Dom är från jc och märket crocker.


Pics


Min kamera är typ asdålig. Men mela har bättre bilder, men har inte fått dom och orkar inte vänta, haha:)
Det är skitsam

Den kan slänga sig i väggen , haha! Vill ha en systemkamera:(

Torsdag

Gårdagen var riktigt bra! Musicalen/teatern var inte lika bra, men vi hade iallafall roligt tillsammans! Kommer bildern senare också.

Idag måste jag plugga, buhu. Kul när man är ledig och allt..menmen, lika bra att ta tag i det nu!
Har inte så mycket att skriva men.haha, måste äta lite nu! köss

Tisdag

Den här dagen har varit riktigt chill! Hade ingen idrott för istället kollade vi på en film om anabola. Sedan hade vi Svenska och vi gick igenom det kommande nationella provet och sen så grejjade vi lite med beställningen av våra klasströjor! Kommer bli awesome. Efter skolan åkte jag och solade och sedan tog jag bussen hem och väntade på mamma. När hon kom hem åkte vi ut till överby och jag köpte ett par jeans:) Ikväll ska jag bara ta det lugnt,  duscha och fixa mina naglar och så. Kanske ska till jennifer och frida och chilla där en stund. Imorgon ska alla 9:or till Göteborgsoperan.Längtar! Ska vara i skolan kvart i 2 för bussen går kl 2. När vi kommer fram i gbg har vi fritid till kl 6 för då ska vi samlas och sen kolla på musical. Dagen efter är vi lediga också, så skönt:)


haha


youtube

Kan verkligen inte sova så jag sitter och kollar lite youtube klipp!

movietime


Måndag

Skolan gick rätt fort ändå. Slutade kl 3 , gick hem och åt och nu sitter jag här framför min dator. Det är jättekallt ute och jag hatar det! Kan inte våren komma snart.. Min dag/kväll kommer mest bestå av massa plugg.. Har hemtenta , ska göra 14 uppgifter om andra världskriget. Först var det 27 st, men vi sa att det var alldeles för mycket. Hittils har jag bara gjort 2 frågor och jag vill verkligen inte göra mer. Orkar inte komma igång med skiten. Menmen, måste verkligen Usch!

lite från helgen

I fredags var vi somsagt hos joel. Och det var riktigt chill:) På lördagen tog vi tåget kl 9 till borås. Kollade lite pingis och bara chillade. Var hur trött som helst den dagen. Men idag vettefan vad som händer. Måste plugga, men tror jag skiter i det. Runt 7 drar och jag frida och solar, sen får vi se vad som händer. Nu lägger jag in bilder från helgen.





Söndag

Helgen har varit riktigt rolig. Skriver lite mer om min helg och Lägger in bilder om några timmar, måste duscha och laga mat:) haha


bed time

Längtar till imorgon!:) Hinner kanske inte blogga då, kanske slänger in nåt tråkigt inlägg.haha. Mela kommer antagligen ta med kameran till joel imorgon, och då lägger jag in några pics:) Det får nog bli på söndag, eller lördag kväll/natt. Ska till Borås tidigt på lördag och kommer hem på kvällen nångång. Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng:) Godnatt!


Stenbacken



Fan, frida har virus på sin data så hon kunde inte skicka allt, men ska försöka få tag på bilderna och den sista videon när alla åkte gummibåt. Här är iaf två videos och två bilder. Jag failar på den första. och den andra blev inte heller så lyckad, haha

Torsdag

Hade kemi första lektionen, sedan håltimma eftersom jag inte har någon tyska på torsdagar denna terminen. Efter tyskan hade vi matte och ja gjorde 3 uppgifter/tal för jag var så sjukt trött. Sedan hade vi engelska och på sista lektionen drog nästan alla i klassen till stenbacken och åkte pulka. Det var riktigt kul! Har nog inte haft så kul på länge. Åkte gummibåt och te-fat in i buskar, haha. Senare i kväll ska jag lägga in bilder och någon film!


Onsdag

Trött som vanligt. Slutade skolan kl 2 för våran sista lektion var inställd, annars hade vi slutat halv 4 så det var riktigt skönt. Efter skolan gick jag, jennifer och mela hem till jennifer och åt och sen drog vi till överby kl 3. Hittade lite kläder så nu har jag inga pengar kvar:( Men som tur är får jag barnbidraget snart! Imorn sista lektionen ska våran klass dra till stenbacken och åka pulka, sedan drar jag och mela till gymmet:)
Har två läxor till imorn, men glömde alla böcker hemma.. Blir så arg på mig själv. Jag måste verkligen kämpa för mina betyg, men det är så svårt. Vi har också fått en hem-tenta. 27 frågor och det blir ungefär ett A4a eller två för 2 frågor, så fatta hur mycket vi måste skriva då. Det är helt sjukt! Jag tror inte att våran lärare har tänkt till riktigt. Orkar verkligen inte.

Nu måste jag hoppa in i duschen
pössss

hair


Hade inget att göra så jag tog fram vågtången:) Sen provade jag en spray som jag hade. Har provat den en gång innan men tyckte den var kass! Det är en värmeskyddsspray som ger volym, eller stadga eller va det nu var. Men nu povade jag den igen och sprayade över hela håret och det blir jätte hållbart. Kommer använda den som hårspray.

Behöver verkligen klippa mig snart. Mitt hår är så sjukt slitet och sen behöver jag bleka slingor. Mitt hår kommer förfalla:( Vet inte vad jag ska ta mig till. Vägrar sluta använda plattång iallafall!

Tisdag

Slutade skolan kvart i 3, gick till sportlife. Tränade lite. Är hur trött som helst idag! När jag kom hem från sportlife duschade jag och sen kollade jag och min bror klart på den senaste saw-filmen. Usch, vilken vidrig film..fast det är ju dom andra också men den här var riktigt äcklig. Regissören måste vara psykopat eller nåt. Hur kommer
man på såna sjuka grejer liksom? Men dom är bra!


.



Mys



perfekt

Kladdkakan blev skitgod!! Måste skriva in receptet Hittade det på nån sida. Sjukt god



100 gram margarin
2  st ägg
3 dl strösocker
4 msk kakao
1,5 tsk vatten
1,5 dl vetemjöl
150 gram blockchokad

Tillagning

1. Sätt på ungnen på 150 grader. rör ned ägg och socker, blanda i resten. Häll i smeten i ugnsform.
2. Smält blockchokladen i mikrovågsugn eller vattenbad och glöm inte att röra i blockchokladen. Häll på blockchokladen på smeten och ställ in i ungen i ca 35 minuter

( 6 portioner)


Kladdkaka

Japp, är onyttig idag:( Provade att göra en kladdkaka med blockchoklad i. Brukar annars bara använda kakao. Får se hur detta blir:) Just nu står den i ugnen och är klar om 20 min ungefär. Jag som bestämt mig för att inte äta sånt:/ Men ibland får man unna sig.. och det brukar låta så.. Men vafan, det är ju så fruktansvärt gott. Oemotståndligt! Får väl ta mig en redig springrunda senare! ..not

Bakning och Spotify!

härliga måndag.

Nu är det måndag igen, ny vecka! Vi hade två håltimmar och det var riktigt skönt! Slapp biologin och sen agneta livgrens lektion! Det är hon som gör att jag hatar tyskalektionerna. Usch vilken tråkig människa. Aja, sket i träningen idag, för ingen kunde köra mig och min cykelnyckel är borta:( Nu kan jag passa på att plugga lite. Det ämnet jag hatar mest just nu är syslöjden. För vi broderar och jag hatar att brodera hemme, men jag måste göra det om jag ska bli klar och få betyg. Och brodera är nog det tråkigaste jag vet..! Nu har min blogg blivit sådär skittråkig utan bilder. Men vet inte vad jag ska ha för bilder liksoooom, men aja, ska bli bättre snart. Ikväll ska jag söka in vilket gymnasie jag ska gå! Förstahandsvalet blir media på ljud och bildskolan:) andraval vet jag faktiskt inte längre. Hoppas verkligen jag kommer in. Måste plugga som fan nu.


Godnatt!


blod

Hittade bilden på när jag skrapade upp handen, haha! Varning för känsliga tittare. Klicka inte upp bilden

Fråga mig inte varför jag tog kort, haha! Vill inte ha det som ett minne precis, för det gjorde förjävla ont kan ja lova! Nån vacker dag kanske jag hittar bilden på mitt finger som jag cutta, mohhahah.

.


nobody knows..

Sunday

I morse vaknade jag halv 9 av mitt larm som gick, för jag skulle nämligen åka till IKEA med mamma , mormor och viktor och handla grejer till viktors lägenhet. Han flyttar första februari. Det kommer bli skönt , men ändå lite tråkigt. Kommer sakna filmkvällarna i hans ''chilliga'' rum. Menmen, det var jättekul att handla grejer. Vi plockade på oss 2 fulla vagnar. Dyrt blev det, mohaha, längtar tills jag flyttar hemifrån... Jag fick också lite grejer av mamma. Fick nytt påslakan, en filt och doftljus. Vi åkte hem runt 4 och sen blev det sportlife med Mela och Jennifer. Det är skönt att komma igång igen! Nu ska jag äta och sen duscha. Hörs senare:)


movie

Kom nyss hem. Varit och sett Avatar. Den var riktigt bra! Lite konstig i början, man fattade inte så mycket, men i sen blev den bra och slutet var grymt. Var där med hanna mela frida och jennifer:)

Hos pappa

sitter nu hos min far. Vi har ätit tacos och nu sitter jag i soffan med minidatorn i knät och kattskrället bredvid mig. Äter massa godis också, fy hanna. men ibland får man unna sig, eller det brukar väl bli mer än ibland. menmen. Ska ta bussen hem om nån timma, sen får jag se vad som händer. pöss

Fredag


Sommaren 09


Äntligen fredag. Så skönt. Idag ska jag nog bara slappa. Kanske åka hem till pappa och äta nåt gott. Är sjukt trött nu när skolan börjat igen. Känns som man inte gör något på helgerna längre, bara slappar typ. Men det är ändå skönt att ha det så, iaf ett tag, sen kanske man tröttnar men just nu när man är så trött så är det helt okej.


Äntligen

Mitt förstahandsval blir media på ljud och bildskolan:) wonderfull!
Det verkar skitbra verkligen, och roligt! Liten skola med lite folk, men det verkar ändå rätt bra.

trötttt

Sitter i min säng och latar mig framför datorn. Ska snart fixa mig lite. Jag e typ astrött idag. Jag ramlade nästan av stolen på engelskan förut för jag var så trött, haha! Härligt med fredag imorn, och helg. Vill sluta skolan nu. Känns som det är en evighet kvar. Ser bara massa jobbiga nationella prov framför mig, usch. Men har även roliga saker att se fram emot. Nu i januari ska vi till göteborg med alla nior. (göteborgsoperan), sen ska jag Mela Frida och Jennifer åka till borås och typ chilla, haha, och sen örebro med Mela och Frida i februari och bo på hotell. Man får se till att göra massa roliga saker nu innan sommarlovet så går det fortare, för då har man alltid något att se fram emot.

ego


Torsdag

Har nästan sovit på alla lektioner idag, förutom matten konstigt nog. Mitt hat-ämne. Men det är så skönt att slippa ligga efter. Känner mig duktig, haha. Ikväll är det öppet hus på ljud & bildskolan. Hoppas det är något o ha!
Om två veckor ska vi välja första gången. Mina val kommer att vara, media på ljudobildskolan, design på folkuniversitetet, sen kommer jag inte på någor mer. Det finns inget annat jag vill gå. Men det lutar mest åt ljud o bild. Nu ska jag äta och sen sova en stund.
Hörs senare


Bästa låten just nu


P


yes

Nu har jag piercat naveln;) Det gjorde inte ont alls. Det blev en piercing med ljusblå sten:)
nu gäller det att sköta den, så det inte blir samma som sist, blä.


KLANTIG, var ordet!

 Vet inte hur många gånger jag skadat mig under min uppväxt. På sommaren när man var liten, kom alltid hem med skrapsår. Är äver klantig än idag. Har stukat nästan alla mina tår förutom 3 typ. På dagis när jag var 6 år gammal bröt jag handleden. När jag var runt 8 ramlade jag på vattenpalatsen och skar mig på innerlåret så jag fick sy och hemma på gården cyklade jag med en walkie talkie i handen rakt på ett gupp och ramlade och skrapade upp hela magen, benen, armarna och ansiktet. För drygt ett år sen skulle jag skära bröd och slant med brödkniven så jag skar av 2 nerver på ringfingret, fick operera, haha vet det låter knäppt. Fick ha gips i 3 veckor. Minns hur mycket det blödde. När jag kom hem från sjukhuset så var det blodstänk ända upp på skåpen och massa blod på golvet och på diskbänken. Det såg ut som ett mord. För ungefär ett år sen, inte riktigt men iallafall. Jag skulle skynda mig till bussen, sprang igenom skogen, snubblade på något och flög ut på gatan och skrapa upp handen. Är fortfarande öm. Herregud, hoppas det dröjer länge innan nästa olycka.
Ärret från när jag ramla på vattenpalatset.
Har bild på dom senaste händelserna men har tappat bort dom:(


seeegt

Jag har jättesvårt att somna på kvällarna. Somnar inte förrän jättesent, alldeles för sent för att orka med skolan. Känner mig redan slö i skolan. Har tre läxor som jag inte har gjort. det går bra.. Hur ska jag orka med denna terminen. Massa prov. Usch fy o blä. Nationella också. Ska försöka höja mig i vissa ämnen. Ska försöka få VG i historia, MVG i idrott, VG i teknik, VG i slöjd, VG i matte(kommer aldrig lyckas). Det är tufft. Men ska göra mitt bästa, det är ändå nu jag måste kämpa. Imorgon ska jag eventuellt pierca naveln och sen på kvällen är det öppet hus på Ljud&Bild skolan. Ska dit med Mela och Jennifer.


hanna och Frida


Året var 2007. Och nej vi va inte direkt snygga på den tiden,men kommer ihåg hur mycket vi skratta åt den här videon. Notera att jag står snyggt.HAHA!;D

Örebro

Nu är det klart! På sportlovet åker jag Frida och Mela till örebro och sover där två nätter på hotel. Ska bli grymt kul:D

music


Tisdag

Rätt skön dag. Började med idrott på morgonen. Sedan kollade vi på film på SOlektionen och slutade 12:)
Underbart! Nu ska jag städa mitt rum innan mamma kommer hem, annars får jag skäll. Jag har inte städat på flera veckor. Kläder och prylar överallt, går knappt att gå. Usch, hatar att ha det så stökigt ,men orkar aldrig göra något åt det, men nu ska jag städa! Då menar jag damsuga och damma också.


Tränat

Kom nyss hem från Sportlife. Älskar det stället! Vi körde styrka en timma och sen bandet en timma. Är helt slut nu, men riktigt stolt. Imorgon är det första skoldagen för mig. Usch, vill inte tillbaks. Vårterminen är riktigt tuff men det kommer gå fort! Nu ska jag äta, för jag har nog aldrig varit så här hungrig någonsin.

barnsligt kul




vill ha sommar nu!

Riktigt trevlig kväll ! Vi var hemma hos frida (jag,hanna,mela,frida) Vi satt i köket och pratade i flera timmar. Grymt kul hade vi. Ni är verkligen dom bästa! Vi planerar en skidresa. Men tyvärr inte ensamma, men vi får iaf åka skidor, (jag snowboard). Sedan planerar vi massa inför sommaren. Haha, det är ju ett tag kvar, men jag längtar verkligen. Sommar, sol, festivaler, kusten, fridas stuga, utomlands kanske, m.m. Ser verkligen fram emot sommaren. Det finns så mycket jag vill göra och ska göra!

Härliga minnen

Lördag

Idag väckte mamma mig kl 12. Hade ställt mitt alarm på 10 men mobilen dog på natten och larmet gick inte. Halv 2 tog jag bussen till stan med Mela och Frida. Sedan träffade vi Hanna och Jennifer och vi gick till espresso House och tog en fika. Ikväll vet jag inte vad som händer. Får se vad man kan hitta på för nåt kul.
Nu ska jag iallafall äta och FÖRSÖKA göra iordning mitt rum. ( får se hur det kommer att gå)


00.40

Ikväll har jag varit hos jennifer och spelat singstar. Min röst var helt död efter en rocklåt som jag och mela fick sjunga, haha! Åkte hem kl 10 för jag mådde inte så bra. Hade inte ätit på hela dagen heller, så det första jag gjorde när jag kom hem var att värma lite mat. Sedan kollade jag på Johan Falk med mamma o stefan. Är sjukt seg. Sätter nog på en till film snart.


hos jennifer

Sitter hemma hos jennifer nu och väntar på att mela och frida ska komma och då blir det nintendo wii.
Raggsockarna är på. Idag är det fredagsmys!
köss

sick

Precis kollat på en film. Alive, gammal film, men rätt bra. Verklighetsbaserad är den också. Imorgon blir det ingen skola för mig iallafall! Känner mig inte riktigt frisk. Har jätteont i halsen och mitt huvud sprängs när som helst känns det som. Usch, mår inte alls bra. Ska nog hoppa i säng snart.

Jag får typ panik när det gäller gymnasieval. Jag har ingen aning om vad jag vill gå. Först funderade jag på designprogrammet på folkuniversitetet men nu vill jag gå media på ljud o bildskolan. Men jag kommer säkert ändra mig snart igen. Det är verkligen svårt. Den 14:e ska jag mela och jennifer gå på öppet hus på ljudobildskolan så får vi se hur det är och så.Men det blir säkert bra.


pics


godnatt

Åh så kul det var att träffa ellen! Vi hade rätt mycket att prata om iallafall. Fick träffa hennes hund också. Riktig buse det! Vi var iallafall på Älvhögsborg en stund och kollade fotboll. Det var väl sådär kul. Men åkte hem runt 10 och duschade och nu sitter jag här med mjukisbyxor tjocktröja och duntofflor. Underbart!
Blev dock inga bilder, så tråkig ja e.menmen , ska bättra mig. Men nu blir det sängen om ca en kvart. Godnatt


Onsdag

Idag gick mitt larm kl 11. Tänkte att jag skulle börja gå up tidigt, men icke! Kom inte upp ur sängen förrän halv 1 för Frida kom till mig för jag skulle fixa hennes hår. Nu sitter jag här helt osminkad och ofixat hår så jag ska börja göra iordning mig nu för sen ska jag vara med Ellen! Gör nåt inlägg lite senare och med lite bilder.

Idag måste jag verkligen lägga mig tidigt för på fredag börjar skolan. Hur onödigt är det inte att börja på en fredag då? Förstår inte vad dom tänker med på den skolan.


pictures

Gårdagen var riktigt mysig, och galet rolig! Älskar er tjejer! Somnade halv 6 och vaknade runt 1 idag. Åkte hem runt 3 och tog tåget till Göteborg halv 5 för att träffa aron. Här kommer lite bilder från fridas källare! Det blev


Haha sötisar

..


Vet inte vad som hände, men vi ser det väl på olika sätt. Det har hänt två gånger nu och det kanske betyder något? Jag tycker det är riktigt tråkigt och synd att det ska behöva bli så. men nu blev det tyvärr så, igen!

hihi

Hittade gamla bilder på min kanin (som jag hade). Han var för söt! Är lite sugen på att ha en kanin igen, men kommer aldrig orka städa buren och hålla på. haha, men visst är han söt!


godmorgon


Vaknade sent idag igen. Idag måste jag vända tillbaks på dygnet. Ska lägga mig tidigt ikväll och gå upp tidigt imorn. När man vaknar så här sent så går dagen så fort. Men ska börja göra iordning mig , äta frukost och städa mitt rum! Hittar inga kläder för alla kläder ligger utspridda över hela golvet. Måste städa garderoben också. Fyyyy vad tråkigt. Idag har jag ingen aning vad som händer. Ska försöka komma ut lite.


Tränat


kom hem för en stund sen. Sportlife är bäst. Så underbart att komma igång med träningen iden! Nu gäller det att träna regelbundet! Men det gäller ju att tänka på vad man stoppar i sig också, men jag brukar inte bry mig, hehe. Äter godis jämt:( Fast när jag tränar brukar jag tappa sötsuget faktiskt. NU ska jag hoppa in i duschen, och sen försöka pallra mig hem till Frida! Kösss


sunshine

Solen skiner! Vill gå ut och ta en långpromenad men får se hur det blir med det. Jag är så fruktansvärt lat nu för tiden. Men vid 6 ska jag faktiskt dra till sportlife! det var hur längesen som helst jag träna, men nu ska jag ta tag i det. Innan 6 ska jag åka till pappa och hämta min bärbara dator, har varit så lat men nu äntligen ska jag hämta den. Nu ska jag ringa min kära vänn ellen och se vad hon har för sig idag.
kramkram

Jocelyn Wildenstein

Detta är nog höjden av skönhetsopererad. Haha, hur ser kvinnan ut eller?
Sjukaste! Hon borde ju förfalla.



Äntligen

Har hittat min kamera! Den låg i soffan under dynorna, haha. Vet inte hur den hamnat där. Men iallafall. Nu blir det mer bilder på bloggen, kanske. Ska försöka ta bilder. Det är inte alltid så lätt. Man tar ju inte med den överallt precis. Igår var jag och mela hos frida och vi kollade på film och tjöta. Sen drog jag och mela hem till mig och hon sov över. Idag vaknade vi kl 2. Det är sjukt hur länge man kan sova nu på lovet. Åt frukost vid 3 och sen kollade vi på film. Senare på kvällen drog vi på en fest. Hur tråkig som helst så vi gick hem och åt istället! Nu blir det film igen! pösss

Gårdagen

Först var vi hemma hos Jennifer och åt middag och sånt. Vi visste inte vart vi skulle först, vi kunde inte bestämma oss, haha. Men till slut kunde vi komma in på en fest i Stavre. På min gata, höhö. Så jag och tjejerna gick hem till mig och drack lite och tjöta, sen drog vi till festen. Det var väl helt okej. Sen gick vi till stan och kolla fyrverkerierna. Trodde jag skulle avlida, så sjukligt kallt ute. Vi gick iaf hem till Joel och värmde oss. Sedan promenerade vi till sandhem. Frida mela hanna och jennifer skulle hem så jag gick också hem. När jag kom hem var viktor och robin hemma och dom fick med mig till en fest i egna hem. Kom hem halv 4 och somnade lite efter 5. Men det var en riktigt bra nyår och hoppas detta året blir bättre än 09!:)


Nytt år

Kom hem för typ en timma sen, skriver imorn om min nyår, är hur trött som helst!
Hoppas ni haft en bra nyår, själv har den varit skitbra!

RSS 2.0